Apputveckling

Funktion – Design - Användarvänlighet. Vi utvecklar applikationer med fokus på både teknik och design. En app utvecklad av Norrblick är användarvänlig, visuellt tilltalande och tekniskt sofistikerad.

Mobil-applikationer. Vår utveckling för Apple och Android sker "Native", dvs. vi bygger applikationerna i Apples och Googles egna utvecklingsverktyg.

En "Native" app är en applikation som utvecklats för en viss mobilenhet och installeras direkt på själva enheten. Slutanvändaren av denna typ av applikation laddar vanligtvis ner appen via App Store (Apple) och Google Play (Android) .

Web- & Desktop-applikationer. Vi utvecklar även för andra plattformar. Det kan t.ex. vara program som är anpassade för att nås via webben eller för lokala installationer på datorer inom företaget.

Det gemensamma är att vi levererar kundanpassade lösningar som är integrerade med kundens egna processer och flöden.

Vi hjälper hjälper vår kunder med:
  • Apputveckling för Apple iOS  &  Android
  • Webb- & Desktop-applikationer
  • Verksamhetsapplikationer - Applikationer som stödjer den dagliga verksamheten på företaget.
  • Kundserviceapplikationer 
  • Hjälpmedelsapplikationer - för Apple iOS  &  Android
  • Spel- & underhållningsapplikationer - för Apple iOS  &  Android

- Norrblick utvecklar ASPIE APPS.  Mobilappar som fungerar som hjälpmedel för barn och vuxna med Aspergers syndrom och högfungerande autism.

- Norrblick utvecklar en kundanpassad rapportgenerator. Applikationen utvecklads i C# (.NET) och samkör databaser för att få ut interna rapporter i EXCEL.